150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

La Creu Roja s’adhereix a la campanya “Somos”

 

Divendres vinent, 24 de maig, se celebra el Dia “Somos” per agrair la col•laboració de les persones que col•laboren amb les ONG i entitats socials d’arreu de l’Estat i fomentar la solidaritat.

 

La Creu Roja s’ha adherit un any més a la campanya “Somos”. Aquesta iniciativa pretén agrair la solidaritat de les persones que ja col•laboren actualment amb ONG i entitats socials d’arreu de l’Estat i fomentar que més gent doni suport a la seva tasca humanitària.

 

La campanya “Somos” està organitzada per l’associació Fundraising i compta amb la col•laboració de l’empresa Bain & Company. Enguany, s’han adherit a aquesta campanya fins a 35 ONG, entre elles la Creu Roja, que desenvolupen actuacions per

pal•liar els efectes de la pobresa,

 

les malalties, les catàstrofes naturals o garantir els drets humans i l’accés a l’educació, entre altres.

 

La campanya s’ha desenvolupat durant tot el mes de maig i culminarà divendres vinent, 24 de maig, quan se celebrarà l’anomenat Dia “Somos”. Durant aquesta jornada, els organitzadors de la campanya demanaran a la ciutadania que surti al carrer amb una peça de roba girada. Amb aquesta iniciativa, es vol representar la voluntat de donar-li la volta al món, per construir una societat més justa i solidària.

 

7,5 milions de persones col•laboren econòmicament amb ONG arreu de l’Estat

 

En el marc d’aquesta campanya, s’ha publicat un informe, segons el qual, durant el 2012, 7,5 milions de persones d’arreu de l’Estat van contribuir econòmicament amb alguna organització no lucrativa. Així mateix, el nombre de socis que col•laboren regularment amb les ONG que s’han adherit a la campanya han augmentat durant el 2012, fins arribar als 3,5 milions de persones.