150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Escoles i altres entitats

Xerrades

El Rebost té una dimensió educativa cabdal, que pren el seu màxim sentit quan treballem conjuntament amb els centres educatius de la població. Si sou una escola que teniu interès en conèixer més a fons el nostre projecte, podeu sol·licitar-nos una xerrada i un equip de voluntaris d’El Rebost vindran a explicar, en 40-50 minuts, què fem, perquè ho fem i com ho fem. Les xerrades s’adapten als diferents nivells de l’escola, i les entenem com una finestra que els permetrà conèixer aquest recurs, però també com el primer pas cap a un treball més continuat entre l’escola i El Rebost, en el que anomenem una experiència d’aprenentatge i servei.

Aprenentatge servei

Organitzar una recollida d’aliments, una xerrada dels alumnes més grans per als més petits, muntar una obra de teatre per recollir diners, … Qualsevol idea que tinguin els alumnes i a la qual podem donar-hi suport és una bona iniciativa per què els nens facin un servei a la comunitat (a través d’El Rebost), però també perquè aprenguin de l’experiència.

La proposta d’aprenentatge servei té a veure amb la possibilitat que els alumnes col.laborin activament amb el projecte tot realitzant activitats d’alt valor educatiu i que, amb el nostre suport i amb coordinació amb l’equip docent, els han de permetre adonar-se de quin és el paper que totes les persones tenen per poder resoldre les desigualtats socials.

 

Si esteu interessats en treballar a fons els valors que també vol transmetre El Rebost, poseu-vos en contacte amb nosaltres (per telèfon, al 937627082 o per correu electrònic, a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) i en parlarem.

Visites a El Rebost

El Rebost també està obert perquè els vostres alumnes o l’equip docent pugui venir a visitar-lo i entendre així des de la primera línia quin és el tipus de feina que fem i com la fem.